Latest stories

  • in

    Selamat Jalan Lord Didi

    Saya harap dia yang ada disana ingat pada “Janjine lungane ra nganti suwe suwe, pamit esuk lungane ra nganti sore. Janjine lungo ra nganti semene suwene, nganti kapan tak enteni sak tekane” More

    Read More